Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ο Τάκης έχει νεύρα!


Ακούω παράπονα ποτζί, παράπονα ποδά… Εν άκουσα έναν να μεν κλαίεται …να πει ρε παιδίν μου τούτη εν η ζωή μου, τούτα έχω με τούτα έννα πολεμήσω… και με τούτα έννα τα καταφέρω! Τζίνο που με εξοργίζει παραπάνω εν το θράσος που έχουμεν να ζητούμε τζαι Τζίνα που ΔΕΝ έχουν οι άλλοι!

Κοπέλια κλαμένα της Κύπρου…ναι ναι -  εσείς Ελληνοκύπριοι / Κύπριοι / Έλληνες (καθαροί) επέρασεν ποττέ που τον  νουν σας ότι είμαστεν ο ΠΛΕΟΝ(!)κακομαθημένος λαός τούτου του κόσμου;

Έλατε μερικές εικόνες να καταλάβετε τι εννοώ

Ε/Κ – Έρκουνται τζαι τρων τα λεφτά μας…(post στο Facebook μέσω του iPhone 5)
Ένα λεπτό ρε κύριε μου, που πάεις; Δηλαδή ποια λεφτά σου τρων; Την χορηγία που εισιεν να σου δώσουν για να πιάσεις το iPad το 10;

Ε/Κ – Έρκουνται τζαι πιάνουν τες δουλείες μας…
Ναι ρε, επειδή το όνειρο σου ήταν πάντα να πάεις βόθρατζιης – οικιακή βοηθός  ή πατατάρης. Πως το αντέχεις να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες ανέλιξης!

Ε/Κ – (Συνήθως εργοδότης)  Παράνομοι μετανάστες; Να φύουν ούλλοι ρε!
Συγγνώμη; 

Ε/Κ – Να περιμένω σειρά τζαι να εξυπηρετούν τους αλλοδαπούς πιο γλήορα;;! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο!
Ναι ρε δικέ μου επειδή εσύ ξέρεις τι σημαίνει σειρά! Τζαμέ στα φώτα του καλησπέρα κάμνεις tutorial  «Πως περιμένουμε στην σειρά»!


Κοπέλια μου καλά και όμορφα, είμαστε που τες πιο τυχερές ομάδες σε τούτον τον κόσμο – Πέραν που την μόρφωση που οι δικοί μας έφτυσαν αίμα κυριολεκτικά για να έχουμε… ζούμε τζαι σε ένα κόσμο…(ακόμα) που έχουμε σπίτι και φαγητό να φάμε  μαζί  με τους ανθρώπους μας!
Τούτοι που μπαίνουν στα πόθκια σας, δεν ζούσαν ούτε σε παλάτια – ούτε σε πολυτέλειες και χλιδές . Ήρταν για ένα καλύτερο αύριο. Και το καλύτερο τους αύριο εν μια χορηγία που την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (μαζί με ένα ποσό της κυβέρνησης το οποίο ήταν προσυμφωνημένο ) και να πλυνίσκουν πιάτα. Να ζουν 6-6 πέρκι καταφέρουν να φυλάξουν λεφτά για να στείλουν στα κοπελούθκια τους, να τα σπουδάσουν! …Επειδή οι ελπίδες τους πλέον εν στο να τους δώσουν ένα καλύτερο μέλλον – θυμίζει σας τίποτε τούτο;

Επίσης σε κάποιους άλλους αρτιμελής τύπους που συνεχίζουν να κλαίονται και να ωρύονται... καλά κάμνουν να πουν ένα ευχαριστώ που έχουν την υγεία τους. Να πουν άλλο έναν ευχαριστώ που μπορούν και κρατούν κινητό τελευταίας τεχνολογίας  και επιτέλους  ξεκινήσουν να αγωνίζονται! Ξέρω το, εν μας εμάθαν και δεν γνωρίζουμε πώς γίνετε, εν δύσκολο… αλλά αν το προσπαθήσουμε μπορούμε!  Τα επιδόματα των ξένων δεν ήταν – και δεν θα είναι ποτέ δικά μας. Το μέλλον για το οποίο αγωνίζονται, είναι το παρελθόν των γονιών μας. Είμαστε ήδη έτη μπροστά! Η δουλειά μας δεν είναι να μπαίνουμε εμπόδιο στο μέλλον τους, αλλά να ανοίξουμε δρόμους για όλους! Να είμαστε προστάτες της ελευθερίας! Προστάτες του κάθε ανθρώπου πάνω σε τούτη την γη, επειδή μιαν μέρα ΙΣΩΣ να είμαστε εμείς στην θέση τους. (Captain Planet εδώ!)

Ελάτε να μάθουμε να κερδίζουμε τζίνα που θέλουμε! Έλατε να μάθουμε να εκτιμούμε ότι έχουμε! Και επιτέλους ελάτε να μάθουμε να προσπαθούμε…

Και αν δεν το βλέπετε αυτό να γίνετε …να σας παρακαλέσω να επιστρέψετε στην γωνιά σας-αυτή την φορά σιωπηλά όμως γιατί απλά ταλαιπωρείται τα αυτάκια μας και μπαίνετε εμπόδιο στα όνειρα μας!

Καλόν αγαπησιάρικο μηνά να έχουμε!
Τάκης.